Dorpsbelang Rottum zoekt bestuursleden

Ruim 100 jaar geleden werd ons dorpsbelang opgericht, 1917 om precies te zijn. In de afgelopen eeuw hebben ontzettend veel dorpsgenoten zitting gehad in het bestuur of in een andere vorm bijgedragen aan de activiteiten.

In tegenstelling tot voorbije tijden is het momenteel heel erg moeilijk om animo voor een bestuursfunctie te vinden. Het huidige bestuur bestaat momenteel uit een 4-tal leden en vanaf april nog maar uit 3 leden. Diverse oproepen hebben tot heden nog geen resultaat gehad en het zittende bestuur vraagt zich af wat de levensvatbaarheid van de vereniging nog is.

Vooruitlopend aan de algemene ledenvergadering 25 maart a.s. doen wij nogmaals een oproep voor versterking van ons bestuur. Heeft u zelf ambities of kent u iemand schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Twijfelt u? Kom dan een keer langs bij een vergadering in het dorpshuis zodat wij misschien de twijfel weg kunnen nemen.

Uiteraard hopen wij heel erg op een aantal positieve reacties zodat dorpsbelang Rottum ook in de toekomst haar bestaan kan blijven rechtvaardigen.

 

Het Bestuur

Robert Lenes (voorzitter)

Henk Rijpma (secretaris)

Berber Rijpma (penningmeester) aftredend per 25 maart a.s.

Ronald Smink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *